Ernst Egberts

Er is niets mooiers dan weg rijden in deze prachtige M5

In bezit van een BMW M5 E34

Als je goed zoekt dan zijn ze er nog. De laatste handmatig geproduceerde BMW M5 die voorzien was met een krachtbron die geïnspireerd was op een 6 cilinder lijnmotor uit de racerij.

Een auto vol emotie. Het moment dat je aan komt lopen en de auto ziet staan dan waan je jezelf terug in de tijd. Je pakt de sleutel en opent het portier. Het geluid van een sluitend portier en de geur van het interieur laat je doen denken dat je weer in de jaren 90 bent beland. Niet met een start knop maar gewoon met een sleutel start je deze icoon. De startmotor geeft de 6 cilinder een duwtje en dan het geluid van die heerlijke atmosferische motor. Er ontstaat een glimlach op je gezicht en een stemmetje in je hoofd fluistert: vroeger was alles beter.

Je hoor het vaak: vroeger was alles beter. Maar wanneer was vroeger? Bij BMW is dat heel duidelijk. De E34 M5 is de laatste BMW 5-Serie met dat klassieke BMW 5-Serie ontwerp. Heel specifiek waren de ronde koplampen, die markante BMW-voorkant en het interieur versierd met klassieke klimaatregelingshendels en wijzerplaten.

Laten we deze auto koesteren en hopen dat de huidige eigenaren deze schitterende auto in originele staat houden zodat M5 liefhebbers de kans krijgen om dit zelf te beleven.

Reacties van onze klanten